BANOR

Golfbanor 2021

Business Golf Tour 2021 spelas i Stockholm den 30 juni, Sundsvall den 18 augusti och Göteborg den 2 september. Vinnarna får därefter delta i Marbella Business Weekend och tävlingen avslutas slutligen i Miami Business Weekend som arrangeras i början av 2022.

Stockholm – Bro Hof Slott Golf Club

30 juni 2021

Business Golf Tour i Stockholm kommer att avgöras på Bro Hof Slott Golf Club som rankats etta hos Golf Digest flera år i rad. Klubben har två högklassiga banor.

Business Golf Tour avgörs på The Castle Course. Den är som, The Stadium Course, ritad av Robert Trent Jones Jr. men har en helt annan design. Banan är byggd med samma höga kvalitet och grässorter. Till skillnad från The Stadium Course har banan så kallade ”playable wasteareas” och kantas av det vackra höga gräset (Aurora Gold).

Sundsvall – Timrå Golfklubb

18 augusti 2021

Norrland gör comeback som tävlingsregion för Business Golf Tour. Tävlingsbanan blir Timrå Golfklubb som är Europas nordligaste seasidebana.

Golfbanan blev spelklar sensommaren 1988. Här spelar ni på högklassig bana med vattenhinder eller sidovattenhinder på 17 av de 18 hålen. Närheten till skog, vatten och ett rikt fågelliv banar väg för en golfupplevelse att minnas.

Timrå Golfklubb anses av många besökare vara en av de mest utmanande banorna som man kan spela på. År 2009 utsågs klubben till Årets Golfklubb i Sverige. Klubben har idag drygt 1 300 medlemmar och besöks årligen av ca 5 600 greenfee-gäster.

Göteborg – Sankt Jörgen Park Golf Club

2 september 2021

Tävlingen för region södra avgörs på Sankt Jörgen Park Golf Club som är en unik anläggning som erbjuder hotell, spa, konferens, sportklubb, padel, golf och restauranger. Det är ett av Sveriges vackraste spa med prisbelönt designhotell. Golfbanan ligger bara ett pitchavstånd från hotellet.

Marbella – La Zagaleta

Oktober 2021

För fjärde året i rad arrangeras Business Golf Tours Europatävling i exotiska Marbella. Denna gång på den exklusiva banan La Zagaleta.

La Zagaleta klassas som en av Europas mest exklusiva och lyxiga privata resort. Anläggningen består av 36 Parkland-hål där både den gamla och den nya banan kombinerar en inramning av berg, medelhavsskog och fantastisk utsikt över Alboránhavet, Afrika och Gibraltar. Banorna är i dynamisk design med doglegs, antingen vänster eller höger. Banan är relativt kort och mycket teknisk.

Inramningen inger lugn och tystnad. Vid en golfrunda är det mycket vanligt att man kan se fasan, hjort och mufflonfår.

Miami – Trump National Golf Club

Början av 2022

Vinnarna från Marbella Business Weekend går vidare till Miami Business Weekend.

Tävlingsbana är Trump National Golf Club i Jupiter. En helt magisk bana som är designad av Jack Nicklaus. En privatägd bana där endast medlemmar med gäster har möjlighet att spela.

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.