BANOR

Tidpunkt

Business Golf Tour 2021 spelas i Sundsvall den 18 augusti och i Göteborg den 2 september där vinnarna går vidare till tourfinal i Stockholm den 29 september. Vinnarna i finalen avancerar vidare till Marbella Business Weekend.

Vinnarna i Marbella går vidare till Miami Business Weekend som arrangeras i början av 2022.

Stockholm – Bro Hof Slott Golf Club

29 september

Business Golf Tourfinal arrangeras i Stockholm och kommer att avgöras på Bro Hof Slott Golf Club som rankats etta hos Golf Digest flera år i rad. Klubben har två högklassiga banor.

Business Golf Tour avgörs på The Castle Course. Den är som, The Stadium Course, ritad av Robert Trent Jones Jr. men har en helt annan design. Banan är byggd med samma höga kvalitet och grässorter. Till skillnad från The Stadium Course har banan så kallade ”playable wasteareas” och kantas av det vackra höga gräset (Aurora Gold).

För mer information klicka på länk nedan:

BGT Evenemangsbeskrivning – Stockholm

Sundsvall – Timrå Golfklubb

18 augusti 

Premiärort för Business Golf Tour är Sundsvall/Timrå. Tävlingsbanan blir Timrå Golfklubb som är Europas nordligaste seasidebana.

Golfbanan blev spelklar sensommaren 1988. Här spelar ni på högklassig bana med vattenhinder eller sidovattenhinder på 17 av 18 hålen. Närheten till skog, vatten och ett rikt fågelliv banar väg för en golfupplevelse att minnas.

Timrå Golfklubb anses av många besökare vara en av dem största utmanande banor man kan spela på. År 2009 utsåg klubben till Årets Golfklubb i Sverige. Klubben har idag drygt 1300 medlemmar och besöks årligen av ca 5600 greenfee-gäster.

För mer information klicka på länk nedan:

BGT Evenemangsbeskrivning – Sundsvall/Timrå

Göteborg – Sankt Jörgen Park

2 september 

Tävlingen för region södra avgörs på Sankt Jörgen Park Golf Club som är en unik anläggning som erbjuder hotell, spa, restauranger. konferens, sportklubb, padel, och golf.  Det är ett av Sveriges vackraste spa med prisbelönt designhotell. 

Golfbanan ligger bara ett pitchavstånd från hotellet.

För mer information klicka på länk nedan:

BGT Evenemangsbeskrivning – Göteborg

Marbella – La Zagaleta

7 – 10 oktober

 

Business Golf Tour:s Europatävling arrangeras i exotiska Marbella och är en del av Marbella Business Weekend. Tävlingen avgörs på den exklusiva banan La Zagaleta.

La Zagaleta klassas som en av Europas mest exklusiva och lyxiga privata resort. Anläggningen består av 36 Parkland-hål där både den gamla och den nya banan kombinerar en inramning av berg, medelhavsskog och fantastisk utsikt över Alboránhavet, Afrika och Gibraltar. Banorna är i dynamisk design med doglegs, antingen vänster eller höger. Banan är relativt kort och mycket teknisk.

Inramningen inger lugn och tystnad. Vid en golfrunda är det mycket vanligt att man kan se fasan, hjort och mufflonfår.

För mer information klicka på länk nedan:

Evenemangsbeskrivning – Marbella Business Weekend

Miami – Trump National Golf Club

Början av 2022

Vinnarna från Marbella Business Weekend går vidare till Miami Business Weekend.

Tävlingsbana är Trump National Golf Club i Jupiter. En helt magisk bana som är designad av Jack Nicklaus. Privatägd bana där endast medlemmar med gäster har möjilghet att spela.

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.