BANOR

Tidpunkt

Business Golf Tour 2024 spelas i Stockholm den 18 september på Bro Hof Slott GC.

Stockholm – Bro Hof Slott Golf Club

18 september

Business Golf Tour arrangeras i Stockholm och kommer att avgöras på Bro Hof Slott Golf Club som rankats etta hos Golf Digest flera år i rad. Klubben har två högklassiga banor.

Business Golf Tour avgörs på The Castle Course. Den är som, The Stadium Course, ritad av Robert Trent Jones Jr. men har en helt annan design. Banan är byggd med samma höga kvalitet och grässorter. Till skillnad från The Stadium Course har banan så kallade ”playable wasteareas” och kantas av det vackra höga gräset.

För mer information se www.brohofslott.se

Marbella – La Zagaleta

20 oktober 

Business Golf Tour:s Europatävling arrangeras i exotiska Marbella och är en del av Marbella Business Weekend. Tävlingen avgörs på den exklusiva banan La Zagaleta.

La Zagaleta klassas som en av Europas mest exklusiva och lyxiga privata resort. Anläggningen består av 36 Parkland-hål där både den gamla och den nya banan kombinerar en inramning av berg, medelhavsskog och fantastisk utsikt över Alboránhavet, Afrika och Gibraltar.

För mer information se www.clubdecampolazagaleta.com

Se film och bildgalleri från 2022 genom att klicka här

INSTAGRAM

MPC Agency har 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.