OM TÄVLINGEN

En upplevelse och mötesplats

SVERIGETOUR

Business Golf Tour är ett perfekt tillfälle att kombinera nytta med nöje samt att nätverka med företag på lokal och rikstäckande nivå. Touren arrangeras med deltävlingar i Sundsvall och Göteborg. Vinnarna går vidare till tourfinalen i Stockholm. Vinnarna i finalen avancerar till Europatävlingen Marbella Business Weekend som i sin tur avancerar till Miami.

Utöver traditionella inslag som ”närmast hål” och ”längsta drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra samarbetspartners. Evenemanget avslutas med bankett, prisutdelning och underhållning.

Sidoarrangemang

Det kommer att arrangeras många olika sidoarrangemang, både under tävlingen och vid banketten. Under spelets gång kommer ett flertal deltävlingar att ske som exempelvis ”närmast hål”, ”rakast/längsta drive” etc. Det kommer även att ske aktiviteter vid flertal hål i form av klädesmärkeshålet, bilhålet, restauranghålet, båthålet, klockhålet etc.

Vi ser alltid till att vara uppdaterade inom vårt område genom att besöka anläggningar, hotell, provsmaka menyer m.m. för att kunna leverera kvalitetssäkra och prisvärda möjligheter. Vi väger även in tidigare kunders rekommendationer och utlåtanden.

Seminarium

Evenemanget startar med ett frukostseminarium för partners och deltagare.

Välgörenhet

Business Golf Tour har flertalet samarbeten med välgörenhets- organisationer där delar av intäkterna från evenemanget går till välgörenhet.

Bankett

Efter dagens spel anordnas en bankett där spelare och partners bjuds in. Banketten innehåller talk show, middag, prisutdelning, underhållning och ett flertal överraskningar. Här ges ett utmärkt tillfälle till sedvanligt eftersnack, mingel och nätverkande. Banketterna arrangeras i Stockholm hos Operaterrassen, Sundsvall hos Quality Hotels och Göteborg hos restaurang Fiskekrogen samt Marbella hos Puente Romano.

 

Talk Show

En särskild programpunkt vid banketten är Talk show vilket genomförs i form av en intervju med ett par av profilerna.

Evenemangsplan

Business Golf Tour är en plattform där företag ska träffas, knyta kontakter och bygga nätverk. Därför arrangeras en partnerträff i god tid innan evenemangsdagen så att en första kontakt kan skapas. I samband med detta har vi en gemensam genomgång av tävlingen.

Vi kommer att gå igenom marknadsrätt och ytor för varje enskild partner, så att alla är väl förberedda inför evenemangsdagen.

Business Golf Tours Partners

Exempel på tidigare års samarbetspartners är Nordic Choice Hotels, BMW, Breitling, Telia, Philipson Söderberg, Skandia Mäklarna, Dagens Industri, Carlsberg med flera.

Varumärket Business Golf Tour

Partners har rätt att använda namnet Business Golf Tour samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget.

För mer information klicka på länk nedan:

BGT – Evenemangsbeskrivning

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.