SAMARBETS­PARTNERS

För ett lyckat möte

Genom Business Golf Tour ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö. Med köpstarka kunder och stort media intresse stärks företagets image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?

Vi erbjuder flera samarbetsformer från Officiell leverantör till Tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt.

Exempel på tidigare års samarbetspartners är Breitling, Nordic Choice Hotels, BMW, Svenska Spel, Telia, Carlsberg med flera.

Banvärd/Hålvärd

Ni äger ert hål under hela tävlingen och under dagen träffar ni upp till 150 spelare och partners. Ett perfekt tillfälle att få personlig kontakt och nätverka med företagare på både lokal och rikstäckande nivå. Ni kan hålla presentation, frågesport, exponering, dela ut gåvor, arrangera en tävling.

Länkar till produktblad

Hålvärd – Stockholm 2021
Hålvärd – Göteborg 2021
Hålvärd – Sundsvall 2021
Hålvärd – Marbella 2021

Partnerstruktur 

Titel-/huvud-/del-/media- och rangepartner, officiell leverantör, hålvärd samt bankettpartner.

För prisuppgifter och detalj information klicka på nedanstående länkar där ni finner vad som gäller för varje spelort. Bokning och ytterligare information kontakta oss här

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.