PARTNERS

För ett lyckat möte

Genom Business Golf Tour ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö. Med köpstarka kunder och stort mediaintresse stärks företagets image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?

Vi erbjuder flera samarbetsformer från officiell leverantör till tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett så ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt.

Exempel på tidigare års samarbetspartners är Breitling, Nordic Choice Hotels, Hedin Bil, Svenska Spel, Swedbank, Telia, Carlsberg med flera.

Hålvärd

Ni äger ert hål under hela tävlingen och under dagen träffar ni spelare och partners. Ett perfekt tillfälle att få personlig kontakt och nätverka med företagare på både lokal och rikstäckande nivå. Ni har möjlighet att exponera ert varumärke, dela ut gåvor, arrangera tävling, hålla presentation och frågesport med mer.

Partnerstruktur 

Titel-/huvud-/del-/media- och rangepartner, officiell leverantör, hålvärd samt bankettpartner.

För bokning och ytterligare information, kontakta oss här.

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.