BOKA TEAM

Boka team till 2021

Vinnarna från Sundsvall och Göteborg avancerar till tourfinalen i Stockholm. Vinnaren i finalen går vidare till Marbella Business Weekend. 

Vinnaren i Marbella går sedan vidare till Miami Business Weekend.

Team

Varje team om fyra deltagare. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål”, ”längsta drive” och “rakast drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra partners. Dagen avslutas med bankett med talk show, trerättersmiddag, underhållning och prisutdelning.

Profil

Det deltar även golfpro och kända profiler från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Det finns möjlighet att förstärka sitt team genom att spela med en profil. 

Bokning

Skicka in er intresseanmälan genom att följa länken: Anmälningssida.

Vi nås även via mail info@mpcagency.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får

Fyra deltagarplatser till Business Golf Tour på den ort ni väljer samt ett start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning samt på banan, bankett med talk show, underhållning, trerätters middag med dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.

Datum

Sundsvall, Timrå Golf Klubb, den 18 augusti 2021
Göteborg, Göteborg Golf Klubb, den 2 september 2021
Stockholm, Bro Hof Slott Golf Club, den 29 september 2021
Marbella, La Zagaleta, 9 oktober 2021
Miami, Trump National Golf Club Jupiter, början av 2022

För mer information klicka på länk nedan:

BGT – Evenemangsbeskrivning (PDF)

 

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.