BOKA TEAM

Boka team till 2023

Vinnarna i Stockholm avancerar vidare till www.marbellabusinessweekend.se

Team

Varje team om fyra deltagare. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål”, ”längsta drive” och ”rakast drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra partners. Dagen avslutas med middag i Dinner Club-format med ”sharing food menu” inklusive dryckespaket samt underhållning.

Aftonen är exklusivt för deltagarna tillsammans med samarbetspartners och särskilt inbjudna gäster.

Profil

Det deltar även golfpro och kända profiler från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Det finns möjlighet att förstärka sitt team genom att spela med en profil. 

Bokning

Skicka in er intresseanmälan genom att följa länken: Anmälningssida.

Vi nås även via mail info@mpcagency.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får

Fyra deltagarplatser till Business Golf Tour samt ett startkit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning, på banan samt vid After Golf i klubbhuset. Ingår även middag med underhållning, trerätters inklusive dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord med mera.

Datum

Stockholm, Bro Hof Slott Golf Club, 6 september
Marbella, La Zagaleta, 20 oktober

För mer information klicka på länkarna nedan:

BGT – Teamproduktblad (PDF)
BGT – Evenemangsbeskrivning (PDF)

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 21 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.