BOKA TEAM

Boka team till 2021

Business Golf Tour är en Sverige-tour med spelorter i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Vinnarna från varje spelort avancerar till Europatävlingen Marbella Business Weekend som i sin tur avancerar till Miami Business Weekend.

Team

Varje team om tre deltagare ”förstärks” av en känd profil alternativt ett golfproffs. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål”, ”längsta drive” och “rakast drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra partners. Dagen avslutas med bankett med talk show, trerättersmiddag, underhållning och prisutdelning.

Bokning

Skicka in er intresseanmälan genom att följa länken: Anmälningssida. Vi nås även via mail info@mpcab.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får

Tre deltagarplatser till Business Golf Tour på den ort ni väljer samt ett start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning samt på banan, bankett med talk show, underhållning, trerätters middag med dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.

Datum

Stockholm, Bro Hof Slott Golf Club, den 30 juni 2021
Sundsvall, Timrå Golf Klubb, den 19 augusti 2021
Göteborg, Göteborg Golf Klubb, den 26 augusti 2021
Marbella, La Zagaleta, oktober 2021
Miami, Trump National Golf Club Jupiter, början av 2022

För mer information om evenemanget se evenemangsbeskrivningen här (PDF)

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.